Klara fick ett jobb som gjorde henne lyckligare

Klara beskriver steget att utbilda sig till CrossNature-instruktör som en stor förändring i livet. En bra sådan, inte bara ett roligare jobb utan också en lyckligare Klara.

“Kursen gav mig självförtroendet att faktiskt starta egen träningsverksamhet. Att jag slutade tvivla på mig själv, vilket tidigare nog varit mitt största bekymmer. Att jag dessutom fick så otroligt många och bra idéer om hur man kan jobba utomhus, hur man sätter ihop ett bra program, hur man gör att det blir roligt och får fram skratten i gruppen. Också hur man gör så att det passar alla nivåer, inte bara de som redan är vältränade. 
Från att endast varit löpledare något enstaka pass i veckan tidigare har jag startat egen verksamhet och kör nu både löppass och CrossNature. Världens bästa jobb!!!! Jag har 3-4 grupper i veckan samt kör olika tillfälliga projekt och företagsevent.”

Hur kändes det efter kursen?
“Entusiasm!!! Lycka. Bättre Självkänsla. Känslan av att tro starkt på ett koncept och vara en del i att föra vidare detta till andra genom utomhusträningen. Kursen väckte också nyfikenhet och kreativitet i mig som har stannat kvar.. Jag älskar att hitta på nya kombinationer av övningar och nya tränings-lekar, och att sticka ut och upptäcka nya stigar, klippor, trästockar!” Klara driver det egna uteträningsföretaget Naturstyrkan.

Bilderna på Naturstyrkans instagram avslöjar att det inte bara är Klara som känner sig lycklig…

DELA