CrossNature® MOBILITET

STARK HELA LIVET
Denna kurs kan du gå utan att ha gått våran grundutbildning först. Den passar både dig som vill bli instruktör samt dig som vill få verktyg att jobba med din egen mobilitet.

KOMMANDE KURSDATUM

tisdagen den 14 december kl.09.00-16.30  BROMMA (vid Kanaanbadet)
tisdagen den 31 maj kl.09.00-16.30  BROMMA (vid Kanaanbadet)
Passar inte datum? Maila oss önskemål: kurser@crossnature.se

MÅL

Det handlar om kontrollerad rörlighet, inte hur rörlig du är. Jobbar du rätt kan du dock bli rörligare, men med kontroll. Detta ger dig förutsättningar att må bättre i vardagen, men också att få ut mer av din vanliga träning. Kan du ta ut rörelsen mer och på ett riktigt sätt kommer du bli ännu starkare och snabbare.

Kursen är framtagen i samarbete med Bromma Fysioterapi och är ytterligare ett steg i rätt riktning mot en mer hållbar träning hela livet.

Vem vill inte kunna gå på händer eller hoppa likt ett rådjur över stock och sten? Men framför allt, vem vill inte kunna torka sig själv i rumpan hela livet…
Med denna utbildning får du verktygen till en hållbar träning för hela livet samt förmågan att nyttja din fulla potential!

FÖRKUNSKAPER

CrossNature® Grundutbildning är ett bra komplement, men inget krav för att gå denna kurs.

OMFATTNING

Ca 6 lärarledda timmar ute i naturen med vår fysioterapeut, Anders Laurell, samt grundaren, Anna Adelman. Vi har en genomgång av teorin bakom, men större delen av kursen är praktisk.
Kursbok, diplom och lunch ingår.

  • Kunskap om vad mobilitet är samt varför det är viktigt
  • Kunskap om hur du jobbar med mobilitet i vardag och under träningspass
  • Kunskap om hur du jobbar med mobilitetsövningar på olika nivåer / olika svårighetsgrader
  • 100 mobilitetsövningar
  • Verktyg (inkl. exempelpass) för att jobba med renodlade mobilitetspass samt hur du integrerar mobilitet i dina vanliga träningspass
PRIS

2990 kr inkl. moms

KURSTILLFÄLLEN

Hittar du inget kursdatum som passar? Då kan du anmäla ditt intresse till oss så försöker vi får till ett nytt datum som passar de flesta. kurser@crossnature.se

DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på tumblr
Dela på email
Dela på print