Anna Tergil (fd Adelman)

Grundare och kursledare

Anna ansvarar för utbildningarna och leder själv många CrossNature-pass varje vecka. Hon är grundare till träningskonceptet samt driver Stark Ute i Stockholm. Anna har bakgrund från flera olika idrotter, exempelvis alpin skidåkning och orientering, både som aktiv och ledare. Anna är också utbildad inom hälsa, kost, träning och idrottspsykologi.
De som gått kurser hos oss beskriver Anna som en pedagogisk inspiratör med en lustdriven och lekfull personlighet, lyhörd för både individ och grupp.

Anders Laurell

Fysioterapeut och kursledare (mobilitet)
Anders har arbetat som sjukgymnast sedan 1998 och är grundare till Brommaplans Fysioterapi. Han har lång erfarenhet av att jobba med alla träningsnivåer, från helt otränad till elit. Anders är fystränare för Sveriges damlandslag i innebandy och har även tränat Djurgårdens elitinnebandylag. Han säger själv att CrossNature-passen ger en bra variation till deras vanliga träning. Passen förbättrar deras löpstyrka samt förebygger skador. Sedan de började träna ute har de också märkt en markant skillnad i sjukfrånvaro. 

Kontakta oss

Tel: 0707-307571
E-post: kurser@crossnature.se

För träning på din ort se respektive hemsida.
CrossNature® ägs av CrossNature AB.
Företaget innehar F-skattsedel.

DELA