Anna Adelman

VD och Kursledare
Anna Adelman ansvarar för utbildningarna och har själv lett flera hundra CrossNaturepass. Hon är grundare till träningskonceptet samt driver Stark Ute i Stockholm. Anna har bakgrund från flera olika idrotter, exempelvis alpin skidåkning och orientering, både som aktiv och ledare. Anna är utbildad inom hälsa, kost, träning och idrottspsykologi med inriktning motivation och målinriktad träning.
 
Eget idrottsutövande
Anna har alltid älskat löpning och andra utesporter såsom alpin skidåkning och längdskidåkning. Idag kompletterar hon även löpträningen med cykling och inte minst CrossNature.

anna.adelman@crossnature.se

Anders Laurell

Fysioterapeut och kursledare (Mobilitet)
Anders har arbetat som sjukgymnast sedan 1998 och är grundare till Brommaplans Fysioterapi. Idag jobbar han på Idrottskliniken i Solna. Han har lång erfarenhet av träning på elitnivå och med elitidrott. Anders är idag fystränare för Sveriges damlandslag i innebandy och har även tränat Djurgårdens elitinnebandylag. Han säger själv att CrossNature-passen ger en bra variation till deras vanliga träning. Passen förbättrar deras löpstyrka samt förebygger skador. Sedan de började träna ute har de också märkt en markant skillnad i sjukfrånvaro.
 
Eget idrottsutövande
Anders spelar innebandy (fd elitspelare), fotboll, cyklar och löptränar. Detta kompletterar han självklart med CrossNature-träning.

 

Kontakta oss

Tel: 0707-307571
E-post: info@crossnature.se

För träning på din ort se respektive hemsida.
CrossNature® ägs av CrossNature AB.
Företaget innehar F-skattsedel.

DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på tumblr
Dela på email
Dela på print