Anmälan

Angående anmälan
Anmälan är bindande (gäller ej intresseanmälningarna i listan) om du inte skriver något annat i kommentarsfältet. När du har gjort din anmälan kommer du att få en bekräftelse till din mailadress. Vid sjukdom kan du gå kursen vid ett senare tillfälle. Läkarintyg krävs om det inte är Covid-symtom. Vid sjukanmälan närmre än 48 timmar innan utgår en ombokningsavgift på 500kr.

Angående betalning
Du kan ange i kommentarsfältet i anmälan om du önskar börja med att betala en bokningsavgift på 1500kr och sedan betala resterande innan kursstart. Vill du dela upp betalningen ytterligare, vänligen kontakta oss.

Angående Covid-19
Våra kurser är alltid ute i friska luften. På lunchen kan du välja att sitta ute och äta om du vill. De övningar som innebär mer närkontakt kan du välja att hoppa över. Tänk på att även ledaren kan blir sjuk och vi kan tvingas ställa in nära inpå kursen. Se därför till att ha avbeställningsskydd på eventuell resa och boende. 

  För- och efternamn (obligatoriskt)

  Postadress (obligatoriskt)

  Om annan fakturamottagare än ovan, vänligen ange det här.

  Telefonnummer (obligatoriskt)

  E-post (obligatoriskt)

  Bekräfta E-postadress (obligatoriskt)

  Födelseår (obligatoriskt)

  Jag anmäler mig till följande (markera de du önskar):
  CrossNature GRUNDKURSCrossNature MOBILITETCrossNature FAMILJCrossNature MER! (vidareutbildning)CrossNature SENIORCrossNature BARNVAGNIntresseanmälan ANGE KURS NEDAN

  Ange datum och ort samt ev meddelande

  Ja, Jag godkänner villkoren (obligatoriskt) Läs villkoren här