Om oss

CrossNature har funnits sedan 2011 och var därmed ett av de företag som la grunden för den uteträningstrend som nu vuxit sig så stark. Vi har även funnits i grannlandet Finland sedan 2012. Idag finns CrossNature på ett 30-tal orter i Norden. Vi har licensierat över 450 instruktörer genom vår välrenommerade grundkurs. Idag erbjuder vi även kurser med olika specialinriktningar, både för specifika målgrupper och olika träningsformer. Du som vill kan självklart gå en kurs hos oss enbart för egen inspiration. 

Välkommen ut!
Anna Tergil (fd Adelman), grundare

Människorna bakom

2009 grundades det som då hette Stark Ute. Träningskonceptet CrossNature växte snart fram och har funnits sedan 2011. Anna Tergil är grundare till konceptet som är inspirerat från många olika idrotter samt egna erfarenheter av vad kroppen och själen mår bra av. Genom åren har företagets instruktörer, vår fysioterapeut Anders Laurell och kursdeltagare också varit viktiga inspirationskällor till utveckling av konceptet. 

Vår vision

Vi vill att alla ska hitta glädjen i träningen, en hållbar träning för både kropp, själ och miljö.
Tillsammans med oss kan du träna varierat och effektivt, men samtidigt få energi och upplevelse genom vacker natur och en positiv gemenskap i gruppen.

Vi ser TRÄNING, NATUR och GEMENSKAP som ett oslagbart lyckopiller!
Har du smakat?

DELA