Bli instruktör eller din egen tränare

Välkommen ut och hjälp oss sprida träningsglädje!

Vill du vara med och göra människor lyckligare, friskare och till och med smartare? Älskar du naturen och våra fyra årstider? Har du en bra grundteknik? Brinner du för träning som ger ett hållbart resultat i hela livet? Har du förmågan att inspirera andra? Då har du kommit rätt. Välkommen ut i vårat gäng!

Nu har vi även kurser för dig som inte vill bli ledare, utan enbart få inspiration till din egen träning. Välkommen ut!

FRÅGOR

Mail: utbildningar@crossnature.se
Tel: Anna Adelman, kursansvarig 0707-307571

GRUNDKURS

Dina två roligaste dagar 
Under två intensiva och roliga dagar ute i naturen lär vi oss över 200 övningar, inklusive olika svårighetsgrader. Vi jobbar även med olika upplägg samt ledarskap. Dag två har alla möjlighet att leda ett pass för att ha möjlighet att få en licens. Vi tittar då främst på om du har förstått konceptet samt att du har en grundteknik och kan lära ut övningarna på ett riktigt sätt. Om du inte blir godkänd har du möjlighet att vid ett senare tillfälle göra ett nytt försök. Kursen har fått högsta betyg genom åren. Läs mer>>

VIDAREUTBILDNINGAR

Vi rekommenderar att du går grundkursen innan du går våra vidareutbildningar. Kurserna CrossNature MOBILITET, FAMILJ och HUND går bra att gå innan grundkursen. Våra vidareutbildningar har som främsta syfte att ge mer inspiration utifrån grundkonceptet men också att bidra med speciella inriktningar och fördjupningar för olika målgrupper och för ännu mer variation ute i skogen. Vi vill att alla ska kunna träna på ett hållbart och roligt sätt ute i naturen. Vi följer dessutom hela tiden nya träningstrender och träningsformer och hämtar inspiration för att krydda dem med det bästa – CrossNature. Detta gör vi nära samarbete med erfarna fysioterapeuter.

Våra vidareutbildningar
CrossNature MER!, del 1>>
CrossNature MOBILITET>>
CrossNature SENIOR>>
CrossNature FAMILJ>>
CrossNature BARNVAGN>>
CrossNature HUND>>

NÄR OCH VAR?

Vi erbjuder alla utbildningar i Stockholm samt grundkursen i Göteborg, Malmö, Östersund och Helsingfors. Det går även att beställa utbildningar till andra platser om ni är tillräckligt många för att fylla en kurs. Kontakta oss för mer info.

Aktuella kursdatum
Kursdatum hittar du på varje utbildnings egen sida (följ länkar ovan eller se meny). Observera att det kan komma fler datum. Är du intresserad? Hör av dig till oss så meddelar vi dig.
utbildningar@crossnature.se

HUR FUNGERAR DET?

Olika vägar
När du har gått grundkursen och blivit godkänd har du möjlighet att använda konceptet i ditt eget företag eller någon annans. Självklart kan du gå våra kurser enbart för egen inspiration med.

Eget företag
Du betalar en årlig licens för att få använda konceptet i ditt egna företag. Tänk på att det är viktigt att kunna marknadsföring och sälj om du väljer denna väg. Om du inte själv har rätt kompetens och drivkraft för detta så rekommenderar vi att du tar professionell hjälp för att lyckas. Vi hjälper dig gärna med marknadsföringsmaterial och du kan alltid bolla frågor i våra forum för instruktörer.

Som anställd
Du har möjlighet att leda CrossNature-pass för ett annat företag så länge du betalar en licens för dig som ledare samt att företaget betalar en företagslicens. Här hittar du de som idag använder konceptet i Sverige>>

LICENSAVGIFT

Den årliga licensen för ledare är 490kr/år och för företag 990kr/år.

VAD INGÅR i MIN LICENS?

Varumärket
Etablerat namn och beprövat koncept som uppdateras och utvecklas hela tiden.

Marknadsföring
Hemsidan – du får synas via vår centrala hemsida.
Social media – vi jobbar kontinuerligt med att synas, vilket gagnar alla som jobbar med konceptet.
Nätverk – diskussionsforum för aktiva instruktörer.
Konceptbilder – du får tillgång till professionella bilder på konceptet.
Mallar för marknadsföringsmaterial – exempelvis för posters och flyers.

Nätverk
Vi är över 200 utbildade instruktörer. De flesta av oss finns i Sverige och Finland, men vi har också ett gäng som befinner sig på olika semesterorter runt om i världen. Genom olika forum samarbetar vi och inspirerar varandra.

Ny inspiration
Utöver våra vidareutbildningar så får du varje årstid ett utskick via mail med ny inspiration till dina pass. Genom våra diskussionsforum tipsar vi dessutom om olika marknadsaktiviteter och dylikt.

Medlemspriser
Du får rabatterade priser på våra vidareutbildningar. För aktuella priser, se respektive kurs.

DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på tumblr
Dela på email
Dela på print