Bli instruktör eller din egen tränare

Vill du vara med och göra människor lyckligare, friskare och till och med smartare? Älskar du naturen och våra fyra årstider?  Brinner du för träning som ger ett hållbart resultat hela livet? Välkommen ut i CrossNature-gänget!

VILL DU SPRIDA TRÄNINGSGLÄDJE?

Vår instruktörskurs – Dina två roligaste dagar 
Under två intensiva och roliga dagar ute i naturen lär vi oss över 200 övningar, inklusive olika svårighetsgrader. Vi jobbar även med olika upplägg samt ledarskap. Dag två har alla möjlighet att leda ett pass för att ha möjlighet att få en licens. Vi tittar då främst på om du har förstått konceptet samt att du har en grundteknik och kan lära ut övningarna på ett riktigt sätt. Om du inte blir godkänd har du möjlighet att vid ett senare tillfälle göra ett nytt försök. Kursen har fått högsta betyg genom åren. Läs mer>>

ALLA VÅRA UTBILDNINGAR

Vi vill att så många som möjligt ska kunna träna ute i naturen. Vill du bara ha inspiration, utan att bli certifierad, så erbjuder vi en inspirationsdag.

Vi erbjuder även kurser med olika inriktningar, både för ytterligare anpassning till specifika målgrupper samt för ännu mer variation av passen.
Vill du använda varumärket CrossNature måste du gå vår Instruktörskurs alt Seniorkurs. Går du seniorkursen får du enbart leda seniorpass i vårt namn.

Bli certifierad utomhusinstruktör
CrossNature INSTRUKTÖRSKURS >>

Vidareutbildningar
CrossNature BARN & UNGDOM >>
CrossNature BARNVAGN >>
CrossNature FAMILJ >>
CrossNature MOBILITET >>
CrossNature HIIT >> 
CrossNature SENIOR >>

NÄR OCH VAR?

Vi erbjuder de flesta av våra kurser på flera orter. Vill du att vi kommer till dig? Anmäl intresse, vi kommer så snart vi har en full kurs. 

HUR FUNGERAR DET?

Olika vägar
När du har gått grundkursen och blivit godkänd har du möjlighet att använda konceptet i ditt eget företag eller någon annans. Självklart kan du gå våra kurser enbart för egen inspiration med.

Eget företag
Du betalar en årlig licens för att få använda konceptet i ditt egna företag. Tänk på att det är viktigt att kunna marknadsföring och sälj om du väljer denna väg. Om du inte själv har rätt kompetens och drivkraft för detta så rekommenderar vi att du tar professionell hjälp för att lyckas. Vi hjälper dig gärna med marknadsföringsmaterial och du kan alltid bolla frågor i våra forum för instruktörer.

Som anställd
Du har möjlighet att leda CrossNature-pass för ett annat företag så länge du betalar en licens för dig som ledare samt att företaget betalar en företagslicens. Här hittar du de som idag använder konceptet i Sverige>>

LICENSAVGIFT

Om du efter din certifiering önskar använda varumärket betalar du en årlig licensavgift. Den årliga licensen för ledare är 490kr/år (gratis första året) och för företag 990kr/år.

VAD INGÅR i MIN LICENS?

Varumärket
Etablerat namn och beprövat koncept som uppdateras och utvecklas hela tiden.

Marknadsföring
Hemsidan – du får synas via vår centrala hemsida.
Social media – vi jobbar kontinuerligt med att synas, vilket gagnar alla som jobbar med konceptet.
Nätverk – diskussionsforum för aktiva instruktörer.
Konceptbilder – du får tillgång till professionella bilder på konceptet.

Nätverk
Vi är över 450 utbildade instruktörer. De flesta av oss finns i Sverige och Finland, men vi har också ett gäng som befinner sig på olika semesterorter runt om i världen. Genom olika forum samarbetar vi och inspirerar varandra.

Ny inspiration
Utöver våra olika utbildningar så får du varje årstid ett utskick via mail med ny inspiration till dina pass. Genom våra diskussionsforum tipsar vi dessutom om olika marknadsaktiviteter och dylikt.
Vi bjuder även in till våra populära inspirationsdagar för ledare samt andra vidareutbildningar.

Medlemspriser
Du får 15% rabatterat pris på våra utbildningar om du har en aktiv licens. 

VI FINNS ÄVEN PÅ KURSER.SE

DELA