Jag vill jobba med CrossNature

Välkommen ut och hjälp oss sprida träningsglädje!

Vill du vara med och göra människor lyckligare, friskare och till och med smartare? Älskar du naturen och våra fyra årstider? Brinner du för träning som ger ett hållbart resultat i hela livet? Har du förmågan att inspirerar andra? Då har du kommit rätt. Välkommen ut!

FRÅGOR

Kontakta oss för info: utbildningar@crossnature.se
Mobil: 0707-307571

GRUNDKURS INSTRUKTÖR

Dina två roligaste dagar 
Under två intensiva och roliga dagar ute i naturen lär vi oss över 200 övningar, inklusive olika svårighetsgrader. Vi jobbar även med olika upplägg samt ledarskap. Dag två har alla möjlighet att leda ett pass för att ha möjlighet att få en licens. Vi tittar då främst på om du har förstått konceptet samt att du har en grundteknik och kan lära ut övningarna på ett riktigt sätt. Om du inte blir godkänd har du möjlighet att vid ett senare tillfälle göra ett nytt försök. Kursen har fått högsta betyg genom åren. Läs mer>>

VIDAREUTBILDNINGAR

När du har gått grundkursen erbjuder vi flera vidareutbildningar, både för mer inspiration utifrån grundkonceptet men också speciella inriktningar för olika målgrupper och för ännu mer variation ute i skogen. Vi vill att alla ska kunna träna på ett hållbart och roligt sätt ute i naturen. Vi följer dessutom hela tiden nya träningstrender och träningsformer och hämtar inspiration för att krydda dem med det bästa – CrossNature. Detta gör vi nära samarbete med erfarna fysioterapeufter.

Våra vidareutbildningar
CrossNature MER!, del 1>>
CrossNature MOBILITET>>
CrossNature SENIOR>>
CrossNature FAMILJ>>
CrossNature BARNVAGN>>
Träningslära & HLR>>

HUR FUNGERAR DET?

Olika vägar
När du har gått grundkursen och blivit godkänd har du möjlighet att använda konceptet i ditt eget företag eller någon annans.

Eget företag
Du betalar en årlig licens för att få använda konceptet i ditt egna företag.

Som  anställd
Du har möjlighet att leda CrossNature-pass för ett annat företag så länge du betalar en licens för dig som ledare samt att företaget betalar en företagslicens.

VAD INGÅR i MIN LICENS?

Varumärket
Etablerat och beprövat

Marknadsföring
Hemsidan
Social media
Nätverk

Nätverk
Etablerat och beprövat

DELA