Licensierad gruppinstruktör med naturen som gym

Vill du få folk att längta till dina pass?

Vår filosofi handlar kortfattat om TRÄNING, NATUR & GEMENSKAP, en oslagbar kombo. Vi inspireras av väder och terräng och anpassar övningarna till individens dagsform. När solen skiner är det härligt, men ännu roligare när den inte gör det. Då blir gemenskapen varmare och energin i hoppen högre. Det är inte bara våra deltagare som längtar till passen, det gör vi med!

Vad skiljer CrossNature från annan utomhusträning?

År 2010 var vi en av de första med denna form av organiserad utomhusträning. Idag är vi fortfarande unika när det gäller hur vi jobbar med naturupplevelser och gemenskap på våra pass. Det ger fler hälsoeffekter och inte minst tycker vi att det gör träningen roligare.

Häng på mina bästa dagar på jobbet!

Jag har förmånen att få dela med mig av det som jag brinner för. Nu har det gått mer än 11 år sedan jag började med CrossNature och det är fortfarande lika roligt. Du kommer förstå varför när vi ses. 

Utöver att vi tillsammans kommer få ny inspiration och nya insikter så kommer vi även få nya vänner. Efter kursen är du medlem i en större grupp med instruktörer som träffas på instruktörshelger och vidareutbildningar samt peppar varandra på olika sätt.

 Jag har sedan tonåren varit aktiv både som ledare och deltagare i en mängd olika idrotter, men det var inte förrän jag insåg att man kan göra allt ute i naturen som jag inte bara längtade till känslan efter passet, utan även till passen.

Välkommen ut till det bästa jag vet!
Anna Adelman, kursledare och grundare

Vill du veta mer?
Betyg 4,9 / 5,0

CrossNature Instruktörskurs
Baserat på 98 recensioner på kurser.se