10 onlinepass i naturen i sommar

Jag är med dig på dina smultronställen! Jag vill dela med mig av min träningsglädje, vilken du kan avnjuta på ditt favoritställe i sommar. Tillsammans använder vi naturen som den bästa träningslokalen. Jag visar vad du kan göra vid en sten, ett träd, i blåbärsriset, på stranden och bryggan. För mig är den bästa träningen även en naturupplevelse. Vi kommer blanda styrka, kondition, kroppskontroll och krydda det med den mindfulness som vi så naturligt hittar i dessa lokaler. CrossNature är både träning och naturupplevelse i ett, det är det som ger det lilla extra! Jag kommer köra passet på morgonen, innan det blir allt för varmt. Själv tänker jag mig sedan ett bad och en frukost på bryggan. Vill du träna senare, eller en annan dag, så använder du bara länken som vi skickar till dig!
Välkommen ut i sommar och njut av livet!
Anna Adelman, grundare av träningsformen CrossNature och företaget Stark Ute

DELA